havangsprodukter

Nya Nickebo växer fram

Frikväll

Barnvakt i Malmö vilket för min del innebär frikväll = målarfri kväll. Ett osökt tillfälle att hinna med en liten uppdatering. Förra helgen hade vi bror och svägerska på besök på sin flyttväg ner till Malaga. Jättetrevligt och tillfälle för oss att ordentligt inviga vår bastu med relax. Vi måste ju hjälpa dem att anpassa sig till värmen.

Var är ölen?

Med i flyttlasset fanns också familjens nytillskott, lilla lagottohunden Salman Pedro. En ljuvlig liten varelse som även livade upp Cocos som ju tycker att livet är lite halvtrist utan får. Hon får dock lugna sig ett tag till.

Salman Pedro

Glad Cocos

Just nu håller vi så sakteliga på att få ordning även på stallbyggnaden. Själva stallet har ju blivit vedförråd i år, verkstaden är målad och delvis inflyttad, pann- och teknikrummet är klart.

Återstår lager/butiklokalen som vi nu håller på att måla. Nästa vecka ska golvet läggas där så det är som vanligt kniven mot strupen med målningen men vi ska nog klara det den här gången också.

Inomhus har vi påbörjat hålspackling och slutmålning av lister och foder.

Övervåningen är klar och nu i veckan blev det  målat i vårt sovrum. Det har inneburit några nätters sovande på övervåningen eftersom linoljefärgen inte är så bra att sova i. Samtidigt är det lite kul att prova de olika rummen. Niklas kontor där vi sovit nu är väldigt fint att vakna i eftersom det har fönster i öster och söder. Gryningsljuset faller in så fantastiskt fint.

Vi har också skaffat TV.

Det var med visst motstånd vi gav efter. Att klämma upp en parabol på vårt vackra hus tog emot men vi lyckades få till den ganska diskret och nu känns det rätt gott.

Vintern kan komma!

Mot Malaga, synd vi inte fick plats

Lämna en kommentar