havangsprodukter

Nya Nickebo växer fram

Snart Vernissage

Nu flyger tiden alldeles för fort.

Spiraltrapa på G

Elva dagar till invigning/vernissage och det ser ut som ett bombnedslag. Hur vi ska hinna måla klart, möblera, hänga bilder och fylla hyllor är en gåta och en utmaning.

Fast det känns som om vi inte ägnat åt oss annat de senaste åren så det är väl som det ska.

Helgen har vi tillbringat i Stockholm bland nära och kära och även kostat på oss en riktig nostalgitripp till våra två senaste hem. Väldigt kul och fyllt av minnen. Med lite perspektiv inser vi att vi faktiskt varit stilla på samma ställe väldigt länge. Hade inte allt som hänt varit hade vi kanske varit mogna för en ny utmaning i livet nu. Som läget är har vi tilräcklligt många utmaningar på Nickebo men kanske måste vi kombinera det med en ny upptäcksresa så småningom.

Dagen har jag och Lina tillbringat i Malmö med leveranser och märkning av varor inne på Green Matmarknad. Jag brukar ju inte använda streckkoder, s.k. EAN, men här behövdes det så idag kom de på plats.

Rörigt värre

Kokeriet går fortfarande på sparlåga. I packeriet är det 4 grader och inne i själva kokeriet ligger temperaturen runt fryspunkten och vattnet har faktiskt redan frusit. Ändå hade jag stängt av in-vattnet och öppnat alla kranar men precis där vattnet kommer upp genom golvet har det frusit i en koppling.  Det upptäckte jag precis innan Stockholmsresan. Väl tajmat! Väntar på ”Röris” i veckan, jag tror att han just har kommit hem ifrån Vietnam.

Jag måste dock komma igång på allvar snart då lagret börjar sina och vissa produkter är redan nästan slut.

Snart står påsken för dörren och då vaknar Österlen som bekant till liv igen och kommersen kommer igång. Då gäller det att ha lagren fyllda!

Nu hörs stormen tjuta utanför knuten. Turisterna är ännu långt bort och sängen lockar inbjudande. Bäst att sova några timmer innan Jöns och Putte börjar slamra med trappen och jag måste komma igång med etikettering och varubeställning.

Lilla huset i Raksta

Kollektivet i Brevik

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: